fishandchips

Ibland måste man fira de små sakerna i livet.

Jag har alltid väldigt höga krav på mig själv, vilket gör att jag helt missar att glädjas över de små sakerna – som är ack så viktiga. Och det i sin tur leder ju till att självförtroendet inte alltid är på topp.

En person som jag ser upp till på många plan är PT’n, entreprenören och bloggerskan (och f.d. kollegan) Magdalena Bibik. I veckan läste jag hennes inlägg om Ta-da-listan och så mycket föll på plats. Jag stannar ju aldrig upp och njuter av vad jag faktiskt lyckats göra, stort som smått.

Så, från och med idag ska jag bli bättre på att ”klappa mig själv på axeln” (som det så fint heter), och njuta av mina prestationer – stora som små. Mitt första firande är enbart tack vare er. Mina första placeringar på Besökstoppen. Plats nr 10 bland Sörmlands bloggare och plats nr 24 under kategorin Mat och dryck. Det kanske inte låter som mycket att fira, men för bara tre veckor sedan hade jag plats 20 i Sörmland och 114 under Mat och dryck.

Sometimes you have to celebrate the small things in life.
I always have very high expectations on myself, so I always completely fail to rejoice over the little things – which is oh so important. And that in turn, leads to that my self-confidence isn’t always on top.
One person I look up to in many ways is PT, entrepreneur and blogger (and former colleague) Magdalena Bibik. This week I read her posts on the Ta-da List and so much just fell into place. I never take a moment to enjoying what I have actually managed to do, no matter the size.
So, as of today, I will try to be better at giving myself a “pat on the shoulder” (as it so nicely called), and enjoy my achievements – big or small. My first celebration is all thanks to you. My first placements on Besökstoppen. No. 10 among bloggers in my region – Sörmland and no. 24 in the Food & Drink category. It may not sound like much, but only three weeks ago I was no. 20 in the region and 114 in Food & Drink.