spenat-ochfetaostpaj

Det här med matiga pajer har aldrig riktigt varit min grej. För mig är paj efterrätt. Men jag är inte en sämre människa än att jag kan ändra mig, och något som jag verkligen fastnat för är spenat- och feta ost paj.

Idag till middag gjorde jag och J Jamie Olivers spenat- och fetaostpaj – med en tvist. Jag missade helt att köpa med mig filodeg hem, så vi gjorde en traditionell pajdeg istället. Det blev minst lika bra. Och så den goda tomatsalladen till

spenat- och festaostpaj

This thing with savory pies has never really been my thing. To me, pie is a dessert. But I’m not a worse of a person than I can change, and something that I really like this spinach and feta cheese pie.
So for todays for dinner, me and J made Jamie Olivers spinach and feta cheese pie – with a twist. I completely missed to buy me phyllo home, so we made a traditional pastry instead. It was just as good. Served with a good tomato salad