Då har oktober brakat igång. Det har regnat och blåst de senaste dagarna.

I helgen hade jag och J höststädning. Vi plockade in det sista av sommaren, dynor till utemöblerna, robotgräsklipparen, vattenslangar och liknande. Det blev även en sväng ut till tomten för att köra det sista av deponin till soptippen.

Nu är det verkligen inte mycket kvar. Högen med skrot ska hämtas, eken ska fällas, trädstammarna ska kapas och hämtas. Sen är det så gott som klart. Igår kom våra ritningar på huset så nu kan vi ÄNTLIGEN söka bygglov. (happy dance)

Sanda 2-870930-2

Jag passade även på att göra en höststädning bland mina olika sociala medier. Det är ju något som man aldrig gör, i alla fall inte jag, tar sig tid att verkligen gå igenom alla man följer och ställer sig frågan ”vill jag verkligen fortsätta följa den här personen eller det här kontot?”

 

Jag är inte riktigt klar än, men det känns riktigt bra. Det jag har gjort är att jag har slutat följa konton som inte ger mig något, samt dem som jag inte känner någon gemensamhet med längre. Konton där det känns lite som att vi har vuxit ifrån varandra. Man har inte lajkat något på evigheter, eller lämnat någon kommentar. Bland annat så rök några mode och skönhetskonton på Twitter. Och det är inte för att det är något fel på kontona eller så, tvärt om. Det är jätteduktiga personen och jag gillar verkligen deras stil, men det är bara inte jag. Inte längre.

[glt language=”English” label=”English”]