Står och går du mycket på jobbet? Eller har du en lite längre flygresa framför dig till varmare breddgrader? Då kan jag rekommendera Fly High Active Foot Gel från Beautybird


Jag fick min tub från Glossybox i juli och har väntat med att testa den tills vår Thailandsresa. Och så här i efterhand känner jag att det var helt rätt beslut.Fly High Active Foot Gel är en svalkande och lugnande gel för varma, trötta och svullna sommarfötter! Menthol och eucalyptusolja fräschar upp och ger en god doft samt gör dina fötter omedelbart svala. Gelen har en uppfriskande effekt, speciellt efter fysisk ansträngning, långa sommardagar eller en natt av dansande. Massera in gelen i foten och upp längs vaderna vid behov. Undvik kontakt med öppna sår.
Jag kan tänka mig att du som jobbar i butik, eller som flygvärdinna, kommer att älska den här 🙂