I söndags var det nästan perfekt höstväder. Solen värmde fortfarande och det var full aktivitet ute i trädgårdar och i skogen. Det enda, om jag får vara riktigt petig, var att träden gärna hade fått ha lite mer färg på löven.

Vi var ute hos svärföräldrarna en sväng, medan J hjälpte svärfar att montera upp nya duschväggar i deras nyrenoverade badrum och Harry var fullt upptagen med att leka med Dennis, passade jag på att gå en sväng med kameran i skogen och få lite egen tid.

väg1

Hittade en rätt rolig svamp. Jag har ingen aning om den är ätbar eller inte. Den enda svamp jag är hundra på hur den ser ut är den klassiska flugsvampen, så jag tillhör den skaran som köper svamp i butiken eller av grönsakshandlaren på torget.

svamp

skog2

Ja, jag är svag för grodperspektivet 🙂

skog6

Den här fina gamla (och bortglömda) stentrappan leder upp till en liten sommarstuga. Lite synd att de har låtit den växa igen.

skog8

skog7

Jag lyckades även fota min första fågel i söndags. En hackspett som lät mig smyga allt närmare. Tyvärr räckte inte linsen till för att komma närmare där den satt, högt upp i tallen. Jag är bara glad att den inte flög iväg när jag kom lufsandes.

skog4

skog5

[glt language=”English” label=”English”]