Vegoburgare i surdegsbröd med ädeloströra och rotfruktspommes
Author: 
Recipe type: Dinner
 
En riktigt kick as god vegetarisk hamburgare.
Ingredients
  • ½ kruka krispsallad
  • 1 päron
  • 250 g rotfruktsstavar
  • silverlök
  • 2 st surdegshamburgerbröd
  • 2 st vegoburgare
  • 100 g ädelost
  • 2 msk mjölk
  • olivolja
  • salt
Instructions
  1. Sätt ugnen på 250 grader.
  2. Lägg rotfruktsstavarna på en ugnsplåt med bakplåtspapper.
  3. Blanda med lite olivolja och salt.
  4. Tillaga högt upp i ugnen 20-22 minuter, eller tills de är klara
  5. Ädeloströra: blanda smulad ädelost och mjölk i en skål.
  6. Mosa ihop med en gaffel.
  7. Tillaga vegoburgare enligt anvisning på förpackningen.
  8. Skiva silverlök.
  9. Bryt bladen rån salladen.
  10. Skär päronet i tunna skivor.
  11. Lägg biffarna i bröden tillsammans med grönsaker och ädeloströra.
  12. Servera med rotfruktspommes
Recipe by CeciliaSderlund at https://ceciliasderlund.se/vegoburgare-surdegsbrod-med-adelostrora-och-rotfruktspommes/