Vegoburgare i surdegsbröd med ädeloströra och rotfruktspommes
Author: Cecilia
Recipe type: Dinner
- ½ kruka krispsallad
- 1 päron
- 250 g rotfruktsstavar
- silverlök
- 2 st surdegshamburgerbröd
- 2 st vegoburgare
- 100 g ädelost
- 2 msk mjölk
- olivolja
- salt
- Sätt ugnen på 250 grader.
- Lägg rotfruktsstavarna på en ugnsplåt med bakplåtspapper.
- Blanda med lite olivolja och salt.
- Tillaga högt upp i ugnen 20-22 minuter, eller tills de är klara
- Ädeloströra: blanda smulad ädelost och mjölk i en skål.
- Mosa ihop med en gaffel.
- Tillaga vegoburgare enligt anvisning på förpackningen.
- Skiva silverlök.
- Bryt bladen rån salladen.
- Skär päronet i tunna skivor.
- Lägg biffarna i bröden tillsammans med grönsaker och ädeloströra.
- Servera med rotfruktspommes
Recipe by CeciliaSderlund at https://ceciliasderlund.se/vegoburgare-surdegsbrod-med-adelostrora-och-rotfruktspommes/
3.5.3226