Det blev dumlemuffins, jag tog de Dumle Gingerbread som låg kvar i lådan. Receptet är från Matskafferiet. Bytte bara ut snickers mot dumle. Sen använde jag Leilas grundrecept för muffins, mjölken bytte jag ut mot mandelmjölk och citronen blev ersatt av apelsin
Därefter tog vi tog en tripp ut till svärföräldrarna som mer än gärna ställde upp som försökskaniner. Båda blev jättegoda, jag kommer nog byta ut mjölken mot mandelmjölk fler gånger. Det blev en väldigt god smak, påminde nästan lite om nygräddade munkar.
Nu ska jag jobba undan lite och fixa. Sen tänkte jag testa göra paprikarullar med getost och kapris till middag. Receptet kommer senare

Det blev dumlemuffins, jag tog de Dumle Gingerbread som låg kvar i lådan. Receptet är från Matskafferiet. Bytte bara ut snickers mot dumle. Sen använde jag Leilas grundrecept för muffins, mjölken bytte jag ut mot mandelmjölk och citronen blev ersatt av apelsin
Därefter tog vi tog en tripp ut till svärföräldrarna som mer än gärna ställde upp som försökskaniner. Båda blev jättegoda, jag kommer nog byta ut mjölken mot mandelmjölk fler gånger. Det blev en väldigt god smak, påminde nästan lite om nygräddade munkar.
Nu ska jag jobba undan lite och fixa. Sen tänkte jag testa göra paprikarullar med getost och kapris till middag. Receptet kommer senare