Som ni kanske förstår av rubriken så har jag hållt mig på rummet hela dagen idag. Jag har känslig mage och i natt blev vi osams. Men jag har, som tur är, rutin på det här, så dagens matintag har bestått av osötat te, thailändsk yoghurt, ljummen avslagen cola och steamed rice. Som tur är har vi en family mart precis nedanför receptionen, så jag behöver inte ta mig speciellt långt 🙂 Däremot har jag fått mycket gjort. Läst mina favoritbloggar, hittat nya, lyssnat på poddar, och börjat skissa på mitt media kit. Det är hög tid att börja med målen för 2016/ As you may have guest from the headline, I’ve spent my day at our hotelroom. I have a sensitiv stomach and last night we got in to a quarrel. Luckely, I have some experience, so today I’ve been munching on unsweetened tea, thai yoghurt, lukewarm Cola with no bubbles, and steamed rice. The best part is that we have a family mart just outside of the reception, so I don’t have to walk that far 🙂 On the otherhand, I’ve gotten a lot done. I’ve read my favorite bloggs, found some new, listened to podradio and started working on my media kit. It’s time to start working on those goals for 2016