Hallå därute.
Det var inte igår. Har inte lyckats att göra något inlägg denna vecka. Vi har ju flyttat ut från lägenheten och bor numera i svärföräldrarnas sommarstuga – som saknar internet och telefon 🙂 Själva flytten gick jättebra, mycket tack vare all hjälp från nära och kära.

Mår ni bra? Själv börjar jag få resfeber så det står härliga till. Jag vaknade vid tjugo över fyra i morse och kunde bara inte sova. Låg och vred mig en stund innan jag beslöt mig för att jag lika gärna kunde gå upp. Precis när jag försöker smyga ut ur sovrummet hör jag J’s röst “kan inte du heller sova?” Nej, jag kunde ju inte det. Så vi gick ut i köket och tog en mysig fredagsfrukost. Bläddrade i inredningstidningar, pratade om hur vi skulle lägga upp dagen och morgondagen. Vi pratade även om flytten till vårt nya hus när vi kommer hem.

Tänk att det redan är första november. Lagom till man har fått grepp om att det är oktober är det nu alltså dags för november. Vart det något bus eller godis igår? Härute på landet var det hellugnt. Inga barn alls som var ute och busade.

Nu är det inte långt kvar, om 48 timmar sitter vi på beatchen och njuter av värmen.

Det ryktas om tacos hos J’s bror med familj ikväll… *håller tummarna*