Har ni testat något ur hudvårdsserien Vichy? Jag har inte gjort det tidigare. Så i våras när jag fick en liten tub i en av Glossyboxarna blev jag glatt överraskad. Och nu har jag gjort slag i saken. Jag har testat Normaderm Hyaluspot.

Normaderm HyaluspotVad är detta då? Jo, det är helt enkelt en kräm mot finnar som man använder som punktbehandling. Man stryker på ett litet lager direkt på finnen, morgon och kväll. Man riktigt känner hur den börjar jobba så fort den kommer i kontakt med huden.

Den passar alla hudtyper, även oss med känslig hud. Funkar för män och kvinnor i alla åldrar. Innehåller hyaluronsyra och thermaliskt källvatten. Priset ligger på ungefär 159:- för 15 ml. Och visst, det finns andra produkter till en lägre kostnad. Personligen så tycker jag att den är värd pengarna, just för att den är så effektiv.