Det blev inte så mycket film förra veckan, men desto mer tvserier.

Såg ni de två första avsnitten av The Following i söndags på TV4? Vad tyckte ni? Själv gillar jag den. Ni som missade, kolla på TV4 Play.

following

Handling: Amerikansk thrillerserie från 2013. Den före detta FBI-agenten Ryan Hardy tas till nåder av sin gamla arbetsgivare när seriemördaren Joe Carroll, som dömts till dödsstraff, rymmer från fängelset. Hardy känner Carroll bättre än någon annan men han är också en spillra av sitt forna jag med både fysiska och psykiska problem.

Jag är klar med andra svängen av andra säsongen av The Walking Dead.

Sen måste jag erkänna att SVT och jag inte direkt är några BFF’s men jag har verkligen fastnat för Homeland.

homeland

Jag har bara några avsnitt kvar och det känns lite motigt att behöva vänta ända till 8:e oktober för att kunna se nästa säsong.