Det blev ett riktigt film/seriemaraton igår.

Först ut var filmen Playdate som jag hittade på Viaplay. Hamnar under kategorin Thriller, men jag vet inte… det märks att det är en sk. tv-movie. Ni kanske känner igen Abby Brammel – mamman som flyttar in? Hon har bl.a. vart med i Criminal minds, The Unit, The Mentalist mfl.

S68166_playdate_zzkwbay8hn8jyefx

Handling: En ny familj flyttar in i huset bredvid familjen Valentine. De blir snabbt vänner, men Emilie Valentine börjar lägga märke till blåmärken och märkligt beteende hos de båda sönerna i den nya familjen. Är de offer för barnmisshandel? Eller finns det en annan förklaring?

Efter den mjuka starten blev det The Twilight Saga – Breaking Dawn part 2

breaking_dawn_-_part_2-10699161-frntl

Jag är inget superfan av dessa filmen, men eftersom jag sett de andra så måste jag också se den sista. Kände mig smått förvirrad när filmen började då jag inte kom ihåg något från filmen innan. Fick pausa och kolla en trailer på nätet innan jag kunde fortsätta. Haha, undrar om man börjar bli gammal eller om man tittar på liiiite för mycket film?

På seriesidan blev det Walking dead. Har visserligen sett både första och andra säsongen på tv, men det ärså skönt att kunna krypa upp i soffan och titta på flera avsnitt efter varandra – utan reklamavbrott 🙂

the_walking_dead_-_season_1_3_disc-11592498-frntlthe_walking_dead_-_season_2-15176613-frntl

Och när det dessutom är rea på dem på CDON.COM så känns det ännu bättre