Blev lite dåligt med inlägg igår. Tänkte vara lite effektiv och veckohandla och träna samma dag. Vilket inte alls kändes så igenomtänkt efteråt.
Lite filmmys blev det i allafall, tillslut.
 
 
 
Jag erkänner, jag gillar Transformers filmerna. Även den fjärde Age of Extinction tycker jag är helt okej. Visst det kanske inte är samma sak utan Shia LaBeouf och Megan Fox, men jag tycker att Mark Wahlberg är riktigt bra i filme. Likaså kul att se Kelsey Grammer göra en lite mer “ordentlig” roll.
 
Filmen i sig är bra, bra action och så. Men någonstans, långt bak i något hörn känns det som lite fantasibrist. Kan inte riktigt sätta fingret på det..


Handling: I den här filmen har det gått tre år sedan sedan Sentinel Primes förräderi och Decepticons ödeläggelse av Chicago. Trots att Autobots hindrat att jorden ödelagts räknas de redan som överflödiga av världens regeringar.
Det är när bilmekanikern Cade upptäcker att långtradaren han ska slakta för delar är den legendariske Optimus Prime, som det blir uppenbart att det finns krafter som gör allt för att Autobots inte ska återaktiveras. Samtidigt uppmärksammas hela världen på ett nytt hot. Något världen aldrig skådat förr.

Betyg: CCC