Det här receptet ger ca 12 stora muffins

Crumble
50 g smält smör
1/2 dl vetemjöl
1 dl råsocker
1 dl grovt hackade hasselnötter
Muffins
100 g hackad mörk choklad
2,5 dl vetemjöl
2 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
2 ägg
1,5 dl farinsocker (eller råsocker)
1 dl mjölk
100 g smält smör
12 Toffifee
Börja med crumblen. Smält smöret försiktigt. Blanda ner resten av ingredienserna och ställ på ett svalt ställe.
Gör därefter muffinsen. Vispa ägg, vaniljsocker och farinsocker poröst i en matberedare. Smält under tiden smöret. Blanda ihop resterande torra ingredienser (mjöl, kakao, bakpulver och hackad choklad) i en skål. Vänd i äggblandningen . Tillsätt mjölk och smör.
Klicka ut muffinssmeten i formar i en muffinsplåt. Lägg en Toffifee i varje muffins. Strö crumbl över.
Grädda på 200 grader i 15 minuter

Det här receptet ger ca 12 stora muffins

Crumble
50 g smält smör
1/2 dl vetemjöl
1 dl råsocker
1 dl grovt hackade hasselnötter
Muffins
100 g hackad mörk choklad
2,5 dl vetemjöl
2 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
2 ägg
1,5 dl farinsocker (eller råsocker)
1 dl mjölk
100 g smält smör
12 Toffifee
Börja med crumblen. Smält smöret försiktigt. Blanda ner resten av ingredienserna och ställ på ett svalt ställe.
Gör därefter muffinsen. Vispa ägg, vaniljsocker och farinsocker poröst i en matberedare. Smält under tiden smöret. Blanda ihop resterande torra ingredienser (mjöl, kakao, bakpulver och hackad choklad) i en skål. Vänd i äggblandningen . Tillsätt mjölk och smör. 
Klicka ut muffinssmeten i formar i en muffinsplåt. Lägg en Toffifee i varje muffins. Strö crumbl över.
Grädda på 200 grader i 15 minuter