Usch, så trött idag. Var på tjejmiddag hemma hos Ulrica igår. Jag har träningsverk i magen och ansiktet efter allt skrattande och fnissande. Så sjukt kul att träffa alla igen. Tänkte att jag skulle bjuda på lite bilder, men efter att ha gått igenom dem så blev det bara en lite grynig bild med mobilen som går att visa för omvärlden.

20130208_184226

Kvällens värdinna smet in i köket så fort kameran åkte fram. Kvällen började med små snittar med en supergod olivröra med färsk chili som brände precis lite lagom i munnen. Till det blev det bubbel. Huvudrätten blev en jättegod, enkel, sallad med fetaost, kyckling, avokado, potatis, ruccola och röd lök, som serverades med en fetaostkärm som var helt gudomlig. Efterrätten blev en kladdkaka med ett nougattäcke. Önskar att jag hade en bit till nu. Helt klart bland de bästa kladdkakorna jag har ätit. Var nog inte i säng förrän vid halv två i morse.

Men nu är det dags för frukost och en promenad. Sen bär det av in till Strängnäs. Vi ska till J’s brorsbarn och baka muffins och göra egna pizzor. Det blir även en sväng på stan för lite shopping.