Det kan ibland vara lite knöligt att hitta rätt plus size underkläder, speciellt om du är en dam med större kupa. Jag har letat fram några tips som kan underlätta när du handlar på nätet.

 

1. Mät dig – Smit in till din lokal underklädes butik och be om hjälp med att mäta dig rätt På detta sätt kommer du att veta exakt vilken storlek du behöver för att få bra stöd och komfort. Om du inte är gillar att gå till de stora butikskedjorna, så gå istället till en liten, oberoende butik som kommer att ge dig en mer personlig service.

2. Stöd och komfort är allt – Välj praktiskt före estetiskt. Push up bhar eller klyvnings förstärkande bhar kan se bra ut, men det kanske inte erbjuder det bästa stöd och komfort. Om du bär behå hela dagen MÅSTE den vara bekväma.

3. Shoppa runt – Det finns väldigt mycket mer att välja på nu för tiden  för dig som  har plus size underkläder. Så rota runt bland de massor av olika märken och butiker som finns för att hitta den stil som passar dig bäst.

4. Bygga upp en bas – börja skapa din egen kollektion av olika stilar av bhar för olika tillfällen. Ibland kanske du vill ha en sömlös bh,  eller mjuka kupor, andra gånger kanske du vill vara lite extra sexig för kvällen. Oroa dig inte över att behöva ändra din bh för något annat senare på dagen – mixa och matcha med dina kläder.

5. Du behöver inte hålla det – Kom ihåg att shopping på nätet är detsamma som att shoppa från en postorderkatalog – om ett plagg inte passar kan du skicka tillbaka den. Beställa några artiklar och behåll bara det bästa.

Jag hoppas att dessa få tips hjälper dig när du köper plus size underkläder. Hör gärna av dig om du har tips som du vill dela med dig av!