tikkamasalataco3

English below

De här goda wrapsen mumsade vi på i fredags, så galet goda. Och super enkla att göra.

2 port
6-8 rädisor
1/2 röd lök
2-3 kvistar mynta
225 g fryst, tinad, mango
1 lime
olivolja
280 g oumph
3 msk tikkapaste
1 dl yoghurt
1/2 tsk salt
tortillabröd

Halvera rädisorna och skiva löken. grovhacka myntan. Blanda allt i en skål med mangon och pressad saft från limen
Hetta upp olivolja i en stekpanna och fräs oumph i 2-3 minuter. Tillsätt tikkapaste, yoghurt och salt. Låt allt bli varmt
Fyll tortillabröd med tikkaröra och mangosallad.

Tikka masala tacos with mango and fresh mint

Last Friday we made these crazy tasty wraps, and they are super easy to make. For two people you need

6-8 radishes
1/2 red onion
2-3 branches mint
225g frozen, thawed, mango
1 lime
olive oil
280 g oumph
3 tbsp tikka paste
100 ml of yogurt
1/2 tsp salt
tortillas

Halve the radishes and slice the onion. Coarsely chop the mint. Mix everything in a bowl with mango and juice from the lime
Heat the olive oil in a skillet the oumph 2-3 minutes. Add the tikka paste, yogurt and salt. Let everything be warm
Fill the tortilla bread with the tikkamix and mango salad.

tikkamasalataco2

Tikka masal tacos med mango och färsk mynta
Author: 
Recipe type: Dinner
 
Goda och enkla wraps. 2 port
Ingredients
  • 6-8 rädisor
  • ½ röd lök
  • 2-3 kvistar mynta
  • 225 g fryst, tinad, mango
  • 1 lime
  • olivolja
  • 280 g oumph
  • 3 msk tikkapaste
  • 1 dl yoghurt
  • ½ tsk salt
  • tortillabröd
Instructions
  1. Halvera rädisorna och skiva löken. grovhacka myntan.
  2. Blanda allt i en skål med mangon och pressad saft från limen
  3. Hetta upp olivolja i en stekpanna och fräs oumph i 2-3 minuter.
  4. Tillsätt tikkapaste, yoghurt och salt. Låt allt bli varmt
  5. Fyll tortillabröd med tikkaröra och mangosallad.