Det är knappast någon hemlighet att jag är frusen av mig. Alla i min närhet vet att det inte är många veckor om året som jag inte fryser. Därmed går det åt en del tights, strumpbyxor och långkalsonger i den här garderoben. Varje höst fyller jag jag på med några nya par, denna höst är inget undantag.

Sagt och gjort, förra veckan gick jag ner på stan för att handla några nya par. Jag hamnade slutligen på Lindex strumpavdelning. Röda, glada skyltar talade om att det just nu var tag 3 betala för 2 erbjudanden på alla strumpor, strumpbyxor, tights och leggings. Tajmingen kunde ju knappast bli bättre.
Efter att ha känt och klämt på ett flertal olika tights beslöt jag mig för ett tvåpack svarta tights, ett par svarta leggings och ett fyrpack strumpor. Klockrent.

I morse tog jag fram ett par tights, plockade med mig jeans, tröjor, strumpor och underkläder och traskade in i badrummet. Blev lite smått förvånad när jag möttes av följande syn..

I min värld så är tights en tunnare variant av långkalsonger som man kan ha både under ett par jeans eller en klänning/kjol, det här är strumpbyxor för mig.
Men de kommer inte ligga och damma i garderoben för det. De var riktigt sköna och hyfsat varma under byxorna. Perfekt när man sitter på kontor hela dagarna.