Förra veckan började jag ju testa ett nytt spel på surfplattan, och idag tänkte jag avslöja vad det är för spel. 
The Room Two, som namnet antyder är alltså detta uppföljaren till det första spelet – The Room. 
Spelet finns hos både Google Play och Appstore, kostar 22kr.

The Room Two är ett fysiskt pussel, insvept i ett mysterium spel, i ett vackert taktil 3D-värld. 
Det första spelet, The Room, blev utsett av Apple till Game of the Year 2012 och mottagare av en BAFTA utmärkelse. Å nu är alltså uppföljaren här. Jag kan tänka mig att den har vart efterlängtad. 

Följ ett spår av kryptiska brev från en gåtfull forskare endast känd som “AS” in i en fängslande värld av mystik och prospektering.

Personligen så älskar jag sådana här pusselspel. Tyvärr har jag inte testat ettan, så jag har inget att jämföra med. Men spelet har mycket bra grafik och det är inga svårigheter att fördriva en timme eller två. Funkar lika bra på surfplattan som i mobilen, även om det är lite enklare att köra på plattan så är det ändå skönt att veta att man kan spela vidare i mobilen vid tråkiga stunder.

Slutbetyget blir BBBBB+