Wow, den här lördagen har verkligen sprungit förbi. Känns som jag inte hunnit göra någonting. Direkt efter frukost tog vi en promenad, när vi kom hem igen var det dags för sen lunch (tidig middag),ny promenad, kliver in genom ytterdörren och klockan är fem. Men det har vart en jättebra dag, vi har vart ute i stort sett hela dagen och jag har testat min nya, lilla kamera.Ja, tomten kom tidigt i år. Jag har sedan en tid tillbaka letat efter en mindre kamera som jag kan ha med mig överallt, som jag kan använda fjärrutlösare till och som inte länsar bankkonto.
Valet föll tillslut på en Sony A5000. Jag stod länge och klämde på en vit, sen tog förnuftet över och det blev en svart. Jag vill inte ens tänka på hur den vita hade sett ut efter någon månad, med tanke på att 90% av mina bilder är på kakor…

Här kommer dagens skörd av bilder och ja, jag fotade i mataffären, haha
Vad tycks?

DSC00004

DSC00012

DSC00015

IMG_2257

DSC00008

IMG_2258

DSC00001

Wow, this Saturday has just flown by. Feels like I haven’t had time to do anything. After breakfast we went for a walk, when we got back home it was time for late lunch (early dinner), a new walk, walked through the front door and it’s already 5pm. But it’s been a great day, we have been out all day and I’ve tested my new little camera.
Yes, Santa came early this year. For some time I’ve been looking for a smaller camera that I could bring with me everywhere, use a remote shutter release and that doesn’t clean out my bank account.
The choice fell on a Sony A5000. I stood and squeezed on a white one for a long time, then I came to my senses and chose a black one. I don’t even want to think about how the white camera had looked after a few months, given that 90% of my pictures are on cookies …

Here are some of today images and yes, I took photos of the grocery store, haha
What do you think?