Först och främst måste jag erkänna att jag hade en liten fördom mot Ladies night. Jag gissade att medelåldern skulle vara högre än vad den var. Sen hade jag lite svårt att förstå hur Magnus Uggla och Anders Timell platsade in i det hela. Detta var något jag fick äta upp rätt snabbt – vilket jag är glad för. Det var superkul. Det var fullt ös från början till slut, och alla på scenen gav verkligen allt. Min personliga favorit var Magnus Uggla i klänning. Mer än så säger jag inte, ifall någon av er har er kväll framför er. Har du inte bokat biljetter utan tänker som jag gjorde att det mest är 50+:are som står och skrålar så säger jag bara samla tjejerna och boka biljetter. Jag har fortfarande ont i både mungipor och magen efter alla skratt.

There are no items to display from the selected collection.

Vi hade jättebra platser, vi satt på näst sista raden och hade perfekt utsikt över scenen. Tyvärr blev bilderna med mobilkameran inte så bra, det ser ut som vi sitter sjukt långt ifrån. Hoppas ni kan urskilja något.

Vad har ni för planer idag? Själv tänker jag spendera så mycket tid som möjligt utomhus. Solen skiner, himlen är klarblå och tro det eller ej, men fåglarna kvittrar. Om det inte var för den friska luften och de gula löven på träden så skulle man kunna tro att det är vår.