“En silkesmjuk rengöringsolja som effektivt tar bort makeup och orenheter. Efteråt blir din hud len med en härlig lyster utan att kännas fet.” Så lyder beskrivningen av Sublime Glow Cleansing Oil från L’Oreal Paris. Min första tanke var olja i ansiktet för rengöring? Mmm, känns fel. Men efter att ha testat den i en veckas tid så har min åsikt ändrats, även om det fortfarande känns skumt att smeta ut olja i ansiktet när jag ska ta bort sminket på kvällen. Men det funkar verkligen, och det är mycket smidigare än att hålla på med vanlig makeup remover och ansiktstvätt. Huden känns dessutom inte lika torr efteråt, utan mycket riktigt silkeslen.

Generate

 

Min hud har inte tidigare gillat produkter från L’Oreal Paris. Jag har fått som små knottriga utslag i ansiktet som har vart väldigt envisa att få bort. Än så länge lyser de med sin frånvaro så jag kommer garanterat fortsätta användandet.

Det är inget större projekt att få tag i en flaska. Den finns lite överallt, prislappen ligger runt hundralappen så man kan köpa en och testa med gott samvete ge bort den om man inte är nöjd 🙂