God morgon

Idag är jag uppe med tuppen. Så härligt att vakna av att solen skiner in genom fönstren. Man blir så full av glädje och energi. Härligt.

Igår hade jag mina föräldrar på besök, och dagen började tidigt. De hämta upp mig redan strax innan tio. Vi åkte till Strängnäs truck meet, något som mina föräldrar gillar eftersom de båda är i den branschen.

Vädret var ju långt ifrån det bästa, mycket regn, lite uppehåll och några få sekunders solsken. Dagen dokumenterades därför med mobilen, och jag tänkte bara bjuda på några få bilder från dagen – helt enkelt de mest minnesvärda lastbilarna

Den här gröna lastbilen var det första man såg när man kom in på området. Det coola med den här är inte att det är en hybrid, utan att den används i dragrace. Härlig färg, matchar min mobil..
Sen har vi ekipaget som jag tror fick en hel del beundrare. Madonna bilen. Den här rosa karamellen har vart med runt i Europa på en Madonna turné. Vi går ett varv
Nu är vi vid hytten, precis bakom förarplatsen
vi rör oss bakåt
mellan hjulen fanns också fina motivlackningar 
här är vi mellan lastbilen och släpet                       

                                   

Längst bak på släpet finns turnédatumen sparade
å nu är vi framme vid hytten igen, på passagerarsidan. Texten ni ser i det vita fälten är texter från Madonna låtar. Mycket fiffigt

En sista bild bara, jag älskar bubblor, och vad tror ni jag hittar bakom några lastbilar? Jo, en bubbla

Hade sådan tur att solen tittade fram precis när jag skulle fota

Efter fyra timmars transkande var vi alla hungriga och det var hög tid att åka hem. Det var ingen som var sugen på att grilla, som jag hade tänkt, så det fick bli hämtmat i form av pizza, följt av en kopp värmande te och chokladkaka med toblerone. På det hela taget, en mycket lyckad dag.