Idag fick jag, med många andra, hem månadens Glossybox – Shades of LoveDSC_0138
Eftersom jag mer eller mindre precis har klivit innanför dörren så har jag självklart inte hunnit testa någon av produkterna, men jag har känt, klämt och luktat liteDSC_0140Fuji green tea body butter från The Body shop – luktar ljuvligt gott. Tycker doften påminner om en kaka, men kan inte sätta fingret på vilken. Mandelkubb? Nej.. hm, jag kommer nog på det. Caring massagen från RFSU påminner om en parfym som var med tidigare.. Angel kanske ? Vad dålig jag är på det här.DSC_0141En grå mineralögonskugga från Marsk, som var ljusare än jag trodde när jag såg färgenDSC_0144Här har jag bara strykit på en gång, tunnt på baksidan av handen. Riktigt fin, kanske inte en färg som jag kommer ha på kontoret i första hand. Jag provade även rougen från Nicka K, var lite osams med puffen för det blev väldigt rosa. Får nog öva lite på den i smyg tror jag, haha.

Vill du testa en egen box, så kan du göra det härToday I, with many others, received this months Glossybox – Shades of LoveDSC_0138Since I more or less just stepped inside the door, I’ve obviously not had time to test any of the products, but I have eyed, squeezed and sniffed a littleDSC_0140Fuji Green Tea Body Butter from The Body Shop – smells deliciously good. It does remind me of a cake or cookie, but I can’t put my finger on what. Mandelkubb? No .. hm, it will come to me. Caring massage from RFSU smells like of a perfume from an earlier box .. Angel maybe?  I’m so bad at this. It’ smells good.DSC_0141A gray mineral eye shadow from Marsk, which was lighter than I thought when I first saw the colorDSC_0144I have only applied the eye shadow once, lightly on the back of my hand. Really nice, maybe not a color I’ll be wearing at the office. I also tried the rouge from Nicka K, I think I handled the puff wrong, because it all became very pink.  I should probably practice a bit  I think, haha.

Want to test your own box, you can do so here