Varje höst drabbas jag av samma problem, flygigt och elektriskt hår. Och varje gång börjar jakten efter en bra produkt som kan hjälpa mig råda bot på problemet.
I onsdags när jag var och klippte mig, tipsade min frisör om denna lilla godbit. Schwartzkopf Bonacure Repair Rescue

Den försluter och förebygger kluvna hårtoppas. BC hairtherapy med Cura+Protein Complexx och Amino Cell Rebuild teknologin försluter fjällskiktet på håret och reparerar håret inifrån. Det låter ju jättefint, med tanke på att man inte har en aning om vad de säger. Det den här krämen gör är helt enkelt att den hjälper håret att motverka kluvna hårtoppar, och återbygger hårets naturliga elasticitet. Du får helt enkelt ett friskare hår med strålande lyster. Bye, bye flygiga hårstrån 🙂 jag har använt min tub i ca 1 vecka nu och märker redan skillnad. Det blir inte alls lika statiskt som det blir i  normala fall. Håret känns inte heller flottigt, eller tungt som det brukar bli av liknande produkter. Hos frisören betalade jag 189:- för 75ml, men jag har sett att t.ex Lyko.se tar 165:-, just nu har de dessutom extrapris – 99:-