punchrullar

Idag är det punchrullensdag, så här… fina blev mina allra första punchrullar någonsin. De smackar mycket bättre än vad de ser ut

100 g smör eller margarin1 dl florsocker
1 tsk vanillisocker
1-2 msk kakao
ca 3 dl småkaks- sockerkassmulor
arrakessens eller punsch efter smak

Rör matfett, florsocker, vanillinsocker och siktat kakaopulver poröst.
Tillsätt kaksmulorna och rör tills allt är väl blandat.
Smaka av med arrakessens eller punsch.
Ställ degen kallt en stund. Passa på att färga marsipanen

Forma degen till små bollar och rulla ut dem till 5cm långa bitar. Klä dem med tunt kavlad marsipan eller mandelmassa. Doppa ändarna i smält choklad

Today we’re celebrating the day of the punch-rull, and these is my very first attempt at making them. They taste much better than they look

100 g butter or margarine
1 cup powdered sugar
1 tsp vanilla sugar
1-2 tbsp cocoa
about 300ml cakes crumbs
punch to taste

Stir shortening, powdered sugar, vanilla sugar and sifted cocoa powder porous.
Add cake crumbs and stir until everything is well mixed.
Season with punch.
Set the dough cold for a while. Take the opportunity to color the marzipan
Shape the dough into small balls and roll them out into 5cm long pieces. Dress them with thin her signature rolled marzipan or almond paste. Dip the ends in melted chocolate