En god, och enkel, chokladkaka som du med fördel kan göra kvällen innan. Variera smaken med valfri mörk choklad och dina favorit Polly
12 bitar

175 g mörk choklad
175 g smör
3 ägg
2 dl strösocker
1/2 dl vetemjöl
ev 1 tsk frystorkat snabbkaffe
2 påsar Polly á 130 g

Servering
vispgrädde

Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa en springform, 20-22 cm i diameter.
Smält choklad och smör över ett vattenbad
Vispa ägg och strösocker pösigt. Rör ner vetemjöl och kaffepulver och vänd ner smörblandningen.
Häll smeten i formen och tryck ner godiset från en av påsarna jämnt över kakan.
Grädda kakan mitt i ugnen 30-35 minuter.
Låt kakan kallna och dekorera den med godiset från den andra påsen. Kakan smakar bäst om den får stelna i kylen några timmar i kylen innan servering.

DSC_0089DSC_0089