Att baka i långpanna är himla smidigt när man vill göra många kakor.De här kokosrutorna med hallonglasyr är otroligt goda och precis lagom söta.

20-24st

200 g smör, rumsvarmt
3 dl strösocker
3 ägg
1 dl rivern kokos
2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
4 dl vetemjöl
1 dl mjölk

Glasyr
ca 75 g frysta hallon, tinade
4 dl florsocker
3-4 tsk vatten

Garnering
riven kokos

Sätt ugnen på 200 grader. Vispa smör och strösocker krämigt i en bunke. Tillsätt äggen, ett i taget, och vispa en stund
Blanda ihop kokos, bakpulver, vaniljsocker och vetemjöl. Rör ner det tillsammans med mjölken i äggsmeten och blanda till en slät smet.
Häll smeten i en långpanna, ca 30×25 cm, klädd i bakplåtspapper
Grädda kakan mitt i ugnen i 25-30 minuter. Låt den svalna i formen
Mosa sönder hallonen i en sil. Låt saften rinna ner i en skål och blanda saften med florsockret. Tillsätt vatten, lite i taget, och rör ihop allt till en bredbar glasyr.
Bred ut glasyren på kakan och strö över kokos. Låt glasyren stelna. Skär kakan i rutor med en vass kniv

DSC00018

DSC00017

DSC00016

Baking in roasting pan is amazingly easy when you want to make many cookies.
These coconut squares with raspberry frosting is incredibly good and just enough sweet.

20-24pcs

200 g butter, unsalted
300 ml sugar
3 eggs
100 ml coconut river
2 teaspoons baking powder
1 teaspoon vanilla
400 ml flour
100 ml milk

Glaze
about 75 grams of frozen raspberries, thawed
4 cups powdered sugar
3-4 teaspoons water

Garnish
grated coconut

Heat the oven to 200 degrees. Beat butter and sugar creamy in a bowl. Add the eggs, one at a time, and whisk for a while
Mix together the coconut, baking powder, vanilla sugar and flour. Stir it with milk into the egg mixture and mix to a smooth batter.
Pour the batter into a baking tray, about 30×25 cm, dressed in parchment paper
Bake the cake in the oven for 25-30 minutes. Allow it to cool in the mold
Mash the raspberries in a sieve. Allow the juice to drain into a bowl and mix the juice with the icing sugar. Add water, a little at a time, and stir it all together into a spreadable frosting.
Spread the icing on the cake and sprinkle with coconut. Let the glaze harden. Cut the cake into squares with a sharp knife