4 stora röda paprikor
drygt 1/2 dl bladpersilja, hackad
2 msk gräslök, hackad
2 msk små kapris, finhackad
1 msk balsamvinäger
150g getost
16 basilikablad
olivolja
knaprigt, vitt bröd

Skär paprikorna i stora, platta bitar och ta bort fröna och de tjocka åsarna.
Placera bitarna på en plåt med skalet uppåt och grilla i ugnen tills skalet får svartnat och fått blåsor.
Lägg paprikabitarna i en plastpåse, låt svalna och skala dem sedan.
Skär dem i 3 centimeter breda bitar.

Blanda persiljan, gräslöken, kaprisen och balsamvinägern i en liten skål. Smula ner getosten och blanda väl.
Krydda rikligt med peppar.
Placera ett basilikablad på insidan av varje paprikabit och lägg en tesked av getostblandningen.
Rulla ihop paprikan och fäst med tandpetare.
Lägg rullarna i en lufttät burk och slå över olivolja så att den täcker.
Ställ i kylen ett tag.
Låt rullarna stå i rumstemperatur innan de serveras med knaprigt vitt bröd