Agent Provocateur är ett märke som vi förknippar med lyx underkläder och de har den typ av varumärkeskännedom de flesta företag bara kan drömma om. Och så här års vill nog de flesta av oss ha något varmare på oss när vi är hemma.Till vardags använder jag fleecetröjor och stickade koftor som är avsedda för tålas att nötas och tvättas om vartannat. Men ibland önskar jag att jag hade något mer dramatiskt i garderobe de gångerna jag vill känna mig lite extra fin.

agent-provocateur-pearl-silk-satin-robe-683x1024

Agent Provocateur Francis Silk Satin Robe står högt upp på den önskelistan.
Vart ska jag börja? Färgen? – härligt vintage-inspirerad antik rosa som så smått påminner om underkläder från 1920-talet.
De skivade ärmarna? Jag hade kanske föredragit dem lite längre, och kanske mer böljande, men vem bryr sig om sådana små detaljer?

agent-provocateur-silk-satin-robe-2-683x1024

Men den bästa detalj är pärlkanterna. Jag undrar hur den ursprungliga morgonrocken såg ut som var inspirationen till denna. Mitt fiktiva jag skulle ha på mig denna när jag går runt i min herrgård med utsikt över någon vacker kusten med ett glas rosa bubbel i handen. Mitt verkliga jag… ja, mitt verkliga jag älskar att drömma, priset ligger på $1,390

agent-provocateur-pearl-silk-satin-robe-3-683x1024