Tiden går fort när man har roligt. Helgen bara sprang iväg och innan jag visste ordet av ringde väckarklockan för att tala om att en ny härlig vecka hade börjat.

I lördags tog vi oss till Västerås för lite shopping. Det blev en mycket trevlig dag, trots regnet och bristen på lokalkännedom. J lyckades skrapa ihop lite byxor och skor, medan jag själv unnade mig en ny kamera. Sedan spenderades resten av helgen med att försöka komma under fund med alla funktioner på kameran, samt redigeringsprogrammet som följde med. Känner på mig att det kommer ta ett tag innan alla bitar faller på plats. Både jag och J använder normalt sett mest bara mobilerna när vi fotar.

Allt i Hemmet

Nya numret av Allt i Hemmet låg och väntade i brevlådan idag, det färgglada omslaget lyser verkligen upp denna regniga måndagskvällen. Blir en perfekt att krypa upp i soffan med en stor kopp te och lite tända ljus. Det är man väll värd efter en lång dag på kontoret, hushållsarbeten, matlagning och motionsrunda? Vad gör ni denna måndagskväll?