Sitter i soffan i godan ro, dricker lite cider och läser senaste numret av Hembakat. Middagen står i ugnen, när det slår mig. Jag la ju aldrig upp bilderna på vårt kök.
Här kommer de. Om ni undrar vad den lilla vita “lådan” är som skymtar bakom dörren så är det en tillfällig bänkdiskmaskin. Inte optimalt att ha den på ståendes på golvet, men vill man ha arbetsytor så får man gilla läget. Det kommer bli ett nytt innertak och ett trestavigt ekgolv. Lite lägre överskåp med vita, lite blanka luckor. Underskåpen blir bara lådor i ek.
Bakom städskåpet och mikron gömmer sig en murstock som ska plockas fram, spisen kommer flyttas hit. Sen kommer väggen med Hitchcock-klockan att rivas.
Det ska in ett nytt kylskåp, ugn, mikro och köksfläkt. Mer underskåp kommer byggas runt murstocken mot vardagsrummet.

Jag tror att det kommer bli superbra när det är klart. Just nu kanske det bara låter flummigt, men ritprogrammet ville inte vara med mig. Min tanke var nämligen att ni skulle få se skissen.

Nu ska jag gå och röra runt i grytorna.
Ha en strålande fredagskväll
Kram