Äntligen kan jag säga att jag har kommit igång med träningen. Eller med motionen kanske är mer korrekt. Jag är nu inne på tredje veckan med joggingrundor och promenader. Sammanlagt är jag uppe i 1mil/vecka. Även om jag kanske skulle behöva avverka 1 mil varje dag med tanke på att jag sitter framför datorerna ungefär 11-12 timmar varje dag. Men det är en början. Dagens joggingrunda blev 3 km på 22 minuter. Ingen tid man vinner några maratonlopp med, men jag är nöjd att jag över huvudtaget tar mig ut. Är nyfiken på hur länge jag kommer orka. Dessa anfall har en tendens att liksom bara mystiskt avta.
 
Fastnade för den här nybakade limpan idag, pumpa och morrot. Gissa om det luktade gott i bilen på vägen hem.
Dagens middag fick bli en fruktsallad. Toppade den med kaktusfikon för att få en liten extra guldkant på tisdagen
Okej, jag erkänner… det blev två skivor av pumpalimpan. Nu ska jag fortsätta stöka undan strykhögen, som inte verkar krympa, innan jag bänkar mig framför ett nytt avsnitt av The Big bang theory. Hur förgyller ni er tisdagskväll?