Ca 25 st stora
125 g smör
1 dl brunt farinsocker
2 dl strösocker
2 ägg
2 tsk vaniljsocker
1 msk kakao
1 tsk bakpulver
½ tsk salt
5 ½ dl vetemjöl
1 påse Non stop (1 dl hackade i smeten och resten som dekorering)

GÖR SÅ HÄR

1. Sätt ugnen på 180 grader.

2. Blanda smör, farinsocker, strösocker, ägg och vaniljsocker med en elvisp till en krämig smet.

3. Tillsätt kakao, bakpulver, salt, mjöl och 1 dl grovt hackade Non stop. Rör ihop allt till en deg.

4. Dela degen i ca 25 bitar eller fler om du du vill ha mindre kakor. Rulla degbitarna till bollar och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Platta till bollarna och dekorera med några Non stop på varje kaka.

5. Grädda kakorna mitt i ugnen i ca 15 min.

Approximately 25 large cookies

125g butter
1 cup brown sugar
2 cups granulated sugar
2 eggs
2 tsp vanilla
1 tbsp cocoa
1 teaspoon baking powder
½ teaspoon salt
5 ½ cups flour
1 bag Non stop (1 cup chopped in the batter and the rest as decoration)

WHAT TO DO

1. Preheat the oven to 180 degrees

2. Mix the butter, brown sugar, granulated sugar, eggs and vanilla with an electric mixer until creamy batter.

3. Add the cocoa, baking powder, salt, flour and 1 cup coarsely chopped Non stop. Stir it all together into a dough.

4. Divide the dough into about 25 pieces or more if you want smaller cakes. Roll pieces of dough into balls and place on a baking sheet with parchment paper. Flatten the balls and decorate with some Non stop on each cookie.

5. Bake the cookies in the oven for about 15 min.