Jag har nästan börjat acceptera att motion och träning är något jag kommer att få leva med för att hålla blodtryck och huvudvärk i schack. För två veckor tog min inre soffpotatis över och all motivation försvann. Självklart kom huvudvärken som ett brev på posten. Så för att belöna mig själv, jag har ju trots allt klarat av 6 veckors träning, och för att motivera mig lite extra, åkte jag idag och köpte lite nya träningskläder.
Måste erkänna att jag kände mig helt lost inne i sportbutiken, jag kunde lika gärna ha irrat runt på t.ex. Ahlsells eller nåt. Men jag fick jättebra hjälp av en av tjejerna i butiken. Det blev inga värstingkläder, utan ett bra nybörjar kitt.DSC_0159

Med mig hem fick jag två par löparstrumpor, ett par shorts, den absolut mest rosa tröjan i hela butiken. Och en smart hållare till mobilen, som man fäster runt armen.DSC_0160Då väntar vi bara in lite varmare temperaturer.. 🙂I’ve almost begun to accept that exercise  is something I’ll have to live with for keeping my blood pressure and headaches at bay. Two weeks ago my inner couch potato took over and all the motivation disappeared. The headache arrived like a letter in the mail. So to reward myself, I have, after all, endured 6 weeks of training, and to motivate myself a little extra, I went shopping for some new workout clothes today.

I must admit I felt completely lost inside the sports store, I might as well have wandered around on in an DIY-store. But I got great help from one of the girls in the shop. No super-hot clothing, but a good beginner’s kit.

DSC_0160

I got two pairs of running socks, a pair of shorts, the most pink sweater in the whole store. And a smart holder for my cellphone, which is attached around the arm.DSC_0159

Now all we need is a bit warmer weather .. 🙂