I söndags så klickade jag hem en ny elvisp, och idag vid lunch plingade det till i mobilen att jag kunde hämta ut den. Visst är det underbart med snabba leveranser.
Det finns ju så otroligt många olika varianter och färger att välja mellan, för att inte tala om prisklasser.. Efter mycket velande och jämförande (jag jämför alltid mellan olika butiker innan jag slår till) så blev det tillslut den här från OBH Nordica. Den ligger i en rimlig priskladd och jag gillar designen, men det jag föll för är de extra långa visparna. Testkörde den lite i köket när jag tog bilderna och den låter mycket mindre än min gamla.

DSC_0003

DSC_0004

Så nu är det hög tid för mina gamla vispar att gå i pension.

DSC_0006

Last Sunday, I clicked home a new electric mixer, and today at lunch I got a text that I could pick it up. Don’t you just love speedy deliveries?

There’s so incredibly many different varieties and colors to choose from, not to mention the price ranges .. After much searching and comparison (I always compare between different stores before I buy something) I finally went for this one from OBH Nordica. It’s in a reasonable price range, and I like the design, but I really fell for the extra long beaters. I took it for a test drive in the kitchen, when I took the pictures, and sounds much less than my old one.

DSC_0003

DSC_0004

So now it’s time for my old beaters to retire.

DSC_0006