I våras kände jag att jag ville införskaffa ett stativ och en fjärrutlösare till min kamera för att bl. a kunna ta outfit bilder och så. Jag surfade runt ett par veckor och letade information, kollade priser, läste recensioner och hade mig. Tillslut hittade jag ett ställe som hade båda delarna till bra pris, nackdelen var en väldigt lång leveranstid – men eftersom priset var så sjukt bra så slog jag till. Idag, två månader senare, kom äntligen mitt paket. Ni kan ju tänka er glädje efter all denna väntan.DSC_0024Nu blev det som sagt inte exakt så bra som jag tänkt mig. Den här raringen blir hela kaxiga 102 cm hög när man fäller ut den. Inte helt lyckat när man själv är 175cm.. Fjärrutlösaren då? Hur gick det med den? Ja, ungefär lika bra, eller nej, jag ska vara ärlig. Det gick ännu sämre för den funkade inte alls. Av den enkla anledningen att min kamera inte har IR.. det är ju jättebra att man får fram den informationen nu..
Men vem bryr sig om det när jag även fick hem mitt paket med min efterlängtade To Die For – bikini. Woho! –  not. Fråga mig inte hur, men jag lyckats beställa bara underdelen.. den sitter jättebra och är jätteskön. Men kanske lite väl naket för min smak 😉This spring, I felt I wanted to purchase a tripod and a remote trigger for my camera to, among other things, take outfit pictures. I surfed around a couple of weeks looking information, checked prices, red review and so on. Finally I found a place that had both gadgets at a good price, the downside was a very long delivery time – but because the price was so crazy good I went for it. Today, two months later, finally got my package. You can imagine the joy after all this waiting.

DSC_0024Now it was not exactly as good as I imagined. This little thing is a cocky 102 cm high when it’s fully folded out. Not entirely successful when you yourself are 175cm .. The switch then? What happened to it? Yes, it was about just as good, or no, to be honest. It went even worse because it didn’t work at all. For the simple reason that my camera does not have infrared .. it’s great to get that information now ..

But who cares when I got a package with my longed-for To Die For – bikini. Woho! –  not. Don’t ask me how, but somehow, I managed to order just the bottom .. it is great and is really comfortable. But perhaps a little too naked for my taste 😉