Tänkte dela med mig lite av vad jag tycker om  Move Fitness till Playstation. Fitness move har ju funnits ute på marknaden ett bra tag – sedan 2011 närmare bestämt.

20130108_152846_SamanthaDet finns ett tiotal olika övningar som man kan köra individuellt och träna på, sedan finns det fyra, fem olika träningsprogram som man kan välja mellan – beroende på vad man vill fokusera sin träning på. Du kan även köra mot andra onlinespelare i sann Playstation-anda, något jag inte testat än.

_-Move-Fitness-PS3-_

Du kan välja om du vill ha coatchning eller inte. Alltså en röst som hejjar på dig när du gör de olika övningarna. I början känner jag mig lite löjligt att vifta med kontrollerna i luften, en del övningar går ju att fuska sig igenom.Move-Fitness-PS3-Screenshot-2Men den känslan går snabbt över och jag försvinner snart in i spelet. Försöker hålla tempot som tränaren uppmanar mig till, försöker fånga så mycket poäng som möjligt genom att hålla mig i overdrive. Efter första passet är jag ordentligt svettig, följer min “pt’s” stretchning och känner mig allmänt nöjd. Så här trött i kroppen är jag aldrig annars efter att ha spelat tv-spel i 35 minuter och jag är redan taggad inför nästa pass.