En gång om året, får mammor överallt slappna av och njuta av extra välbehövlig kärlek och uppmärksamhet från familjen. Erkänn – hon tar alltid hand om alla och sätta sig själv sist. I år infaller mors dag på söndagen den 25:e maj – vilket betyder att du fortfarande har tid att börja planera den bästa mors dagen någonsin!
Vanligaste Mors dag gåvorna inkluderar blommor, choklad, frukost på sängen, en manikyr / pedikyr … varför inte ta denna mors dag till nästa nivå, genom att ge henne något som hon kan ha på sig för att känna sig sexig, självsäker, och häftig! Hon kanske inte har haft tid att köpa det där speciella något för sig själv – och hon kommer ihåg din tankeväckande gåva när hon går ut för årsdagar, date kvällar, eller bara dagar och kvällar när hon kan hitta tid att skämma bort sig själv.
Här är några bra idéer för Mors dag gåvor för att påminna mamma i ditt liv (om hon är din mamma, svärmor, fru, eller någon annan moderfigur) vilken fantastisk kvinna hon är
1)Kimono, eller morgonrockar. Ja – kläder för mammor är traditionellt bekväma och fluffiga, och kommer kanske med tillhörande kanintofflor. Det här året, erbjuder henne denna underbara vita spets kimono! Tillverkad av delikat, premium spets med vida ärmar och en satin bälte, kommer mamma ha ett sätt att kanalisera den magiska, feminina förförerska hon är. Om vitt är inte din mammas färg, finns en glamorös svart spets version. Om mamma är mer av den söta, romantiska typen, ge henne den skimrande baby rosa satin kimono – det är lyxigt, sinnlig, och kommer att vara perfekt efter det bubbelbad.2)Linnen, klänningar, och shorts sets. Mamma förtjänar att känna silkeslena, satin tyger mot sin hud, för att påminna henne om hur sexig hon är. Oavsett om hon bär denna silvergråa satinlinnet med shorts under en morgonrock eller under en kostym, kommer en smidig, fin känsla hålla henne leende hela dagen. Eller ge henne den här bordeauxfärgade tyllklänningen med spets – hon kanske även vill ha den till sängs, för att utnyttja hennes förföriska sida, även om hon är ensam. Är din mamma lite vild? Hon kan utnyttja den sidan av sig själv med detta leopard nattlinne eller topp & shorts set, som kan bäras både privat eller under outfiten på jobbet.3)Strumpor. Mammor behöver mer än tråkiga standard strumpbyxor! Hjälp henne att komma i kontakt med sin fashionabla sida, med dessa hisnande svarta nätstrumpbyxor, eller dessa sexigt delikata blommönstrade – båda som är lätta att ta på, inte kräver strumpeband, och kan bäras under arbetskläder för att lägga till en touch av feminin styrka. Du kan också hjälpa din mamma komma i kontakt med hennes super-kvav sida med dessa svarta strumpor med söm, som ger utseendet på ett strumpeband utan något krångel … och är helt enkelt HOT!


4) Masker. Ett perfekt tecken på uppskattning, att mamma får den vila hon behöver efter att ha kört runt och tagit hand om alla, varje dag på året, är en sovmask – men ingen vanlig och tråkig! Oavsett om du väljer satin och paljett mask i svart eller rosa, eller den extravaganta svarta spets masken, så kommer en Baci mask på hennes nattduksbord att vara en mental påminnelse om att ta sig tid för egenvård.En del av att köra i full fart är vanlig “mig tid.” Med dessa Mors dag gåvoa alternativ, kan Baci hjälpa dig att påminna mamman i ditt liv om vikten av egen tid och komma ihåg att vara i kontakt med sin sexiga kvinnlighet som en viktig del av att kunna fortsätta att ge henne allt, varje dag på året. Trevlig mors dag!