Kanske inte de juligaste kakorna, men ack så goda
Ca 15st, beroende på hur stora man vill ha

125 g smör, rumsvarmt
1/2 dl strösocker
1/2 dl florsocker
1/2 dl farinsocker
1 ägg
1 tsk vaniljsocker
1/2 tsk bikarbonat
2 3/4 dl vetemjöl
1 1/2 dl Non stop

Sätt ugnen på 175 grader.
Rör ihop smöret med strö-, flor- och farinsocker.
Tillsätt ägget under kraftig omrörning.
Blanda vaniljsocker, bikarbonat och mjöl. Rör ner det i smörblandningen
Tillsätt Non-stop och blanda väl
Rulla degen till ca 15 bollar och lägg dem glest på en plåt med bakplåtspapper.
Grädda kakorna mitt i ugnen i 10-12 minuter

Jag hade inga non-stop hemma, är inte så planerande i mitt bakande, så jag tog påsen med torkade blåbär som jag fick av Risenta i fredags. Precis lika gott