Det första man måste komma ihåg är att din partner är inte en porrstjärna. Så öppen trosor med öppen gren eller öppna bh kupor är ute,  speciellt till jul, Alla hjärtansdag eller som födelsedagspresent. Glamourösa underkläder är perfekta som en liten sak att krydda upp saker i sovrummet, men inte för speciella tillfällen.

Håll det enkelt, det är det bästa råd. Kvinnor gillar inte underkläder som har för mycket spets eller det är ljust röd eller att ha dinglande bitar över hela sig. Kvinnor gillar kvalitets design som är bekväm, sexig och förförisk, så håll dig till satin, silke eller bara enkla bekväma tyger som ser fantastiska.

Kvinnor älskar också matchande set. Undersökningar visar att de flesta kvinnor inte äger en matchande bh & string / kort set så att köpa en uppsättning gör dem lite mer speciell. Välj förföriska färger snarare än sexig sådana. Om du är osäker på färgen välj pasteller, vit, hudfärgat, svart eller mönster i dessa färger. Du kan inte göra fel med dessa eftersom de tilltalar i stort sett alla.

Trosa, tanga eller string??

Ta reda på vad din partner gillar mest. Vad bär hon mest?

Trosor är bekväma och täcker skinkorna, tanga trosor täcker inte skinkorna men har ett band runt midjan. En stringtrosa  är ungefär som tanga trosa men har ännu mindre material! Ta reda på vad din partner bär mycket och hålla sig till dessa. Ett annat förslag är hipsters, som är ett mellanting av den traditionella trosan och en tanga. De är lite som boxershorts för kvinnor, men sexigare och de är mycket bekväma.

Mått
BH:ar mäts i bröstet storlek och kup storlek. Bröststorlek är måttet runt bröstkorgen strax under brösten och kupstorlek är måttet runt fullhet av bröst. Storlekarna på behåar kan vara ganska komplicerat men storleken bör se ut ungefär så här.

70C

Detta innebär att under bystmått är 70 cm och kupans storlek är C. Ju större bröst desto större kupstorlek.

Det bästa sättet att hitta din partner behå storlek är att gå igenom genom hennes underklädeslåda. Leta efter hennes favoriter och mest bekväma/använda BH, kontrollera märkningen för storlek och anteckna det. Kontrollera också hennes trosstorlek också, dessa brukar arbeta på en small, medium, large skala.

VIKTIGT: Om din partner kommer på dig, rotandes bland hennes underkläder, så är det bäst att erkänn och berätta vad du gör. Om du försökerk hitta på en ursäkt kanske hon tror att du är pervers som rotar bland hennes trosor när hon inte är i närheten!

Stilar
Det finns så många olika stilar av underkläder nuförtiden, och det är lätt att bli förvirrad ibland. Kom bara ihåg att du inte behöver hålla dit till  bh & trosor. Du kan också titta på bustiers, linnen och korsetter. Ta en titt på olika bh stilar här för beskrivningar av vad de olika stilarna betyder.

Hjälp & Råd
Om du behöver hjälp med att välja underkläder till din partner så finns det hjälp att få. Du kan t.ex maila mig så kan jag hjälpa dig att välja de perfekta underkläder. Allt du behöver göra är att hitta storlekar, berätta vad du vill spendera och ge mig en uppfattning om färg och stil. Du når mig på info@baciofsweden.se Annars finns det forum på nätet som du kan vända dig till.