4 ägg3 dl socker
75 g smör
1 dl lemoncurd
2 msk citronjuice
4 dl mjöl
2 tsk bakpulver
skal av 1 citron

Sätt ugnen på 175 grader och smörj och mjöla en sockerkaksform
Smält smöret och låt svalna
Vispa ägg, socker och citronskal, vispa ordentligt tills det är riktigt luftigt och lätt.
Blanda mjöl och bakpulver
Blanda lemoncurd, citronsaft, smör och mjölet i smeten.
Fyll formen och grädda i  45-50 minuter.
Låt den stå ca 10 minuter innan den stjälps upp så att kakan hinner sätta sig ordentligt.

IMG_15274 eggs
3 cup sugar
75 g butter
1 cup lemon curd
2 tablespoons lemon juice
4 cups flour
2 teaspoons baking powder
zest of 1 lemon

Preheat the oven to 175 degrees and grease and flower a sponge form
Melt the butter and let cool
Beat eggs, sugar and lemon zest, whisking vigorously until it is really airy and light.
Mix the flour and baking powder
Mix the lemon curd, lemon juice, butter and flour in the batter.
Fill the mold and bake for 45-50 minutes.
Let it stand for about 10 minutes then turn it out so that the cake has time to settle properly.

IMG_1527