Tryck inte ner dina brön i trånga och obekväma behåar. Prata, smek och ta hand om dina fina bröst.

 

Ge dina bröst en härlig och mysig massage med någon väldoftande olja eller kräm

Ge dig själv en spa-session i duschen,  inte bara för att det är så skönt att ta långa duschar utan också för att mjuka upp huden. Torr hy på brösten är inte kul så investera i en mjukgörande duschkräm som får din hud att bli mjuk som en bebis.

Beröm ditt behag. Fasta, stora, små, taxöron, ojämna eller obefintliga. Vi ser alla olika ut och tur är väl det. Släpp det dåliga självförtroendet och var nöjd med din fantastiska kropp.

 

Satsa på en fin behå. Forma dina bröst i en jättefin och supersexig behå. Tänk bara på att köpa rätt storlek. Klämmer du in brösten i en för liten kommer du inte känna dig tjusig särskilt länge.

Ge dem ett smeknamn. Kate Upton kallar sina bröst för ‘ladies’ men du kan säkert komma på ett ännu bättre smeknamn

Känn efter, undersök dina bröst, dels för att det är mysigt och dels för att det är viktigt att regelbundet kolla efter knölar.

Var glad och nöjd med vad du har. Katy Perry sa för ett tag sedan i en intervju med tidningen Elle att hon inte alltid varit nöjd med sina behag. Men ju äldre hon har blivit desto gladare är hon över sina alldeles egna bröst. Dina bröst är fantastiska och vackra och de förtjänar all kärlek de kan få.

Känn och klämm. Om du inte brukar smeka dina bröst så är det god tid att börja nu. På så sätt lär du dig vad du gillar och inte när det är dags för någon annan att känna och klämma på dem.

 

Storleken har ingen betydelse, vad spelar det för himla roll om en tutte är lite större eller mindre eller mer sne än den andra? Asymmetri är underbart så kupa händerna runt båda brösten och utse sedan den som är lite krokigare till vinnare

Blöt ner dem, varmt vatten får upp din kroppstemperatur och gör din hud extra känslig för beröring. Om du inte vill bada varmt går det lika bra att hoppa i plurret där vattnet är lagom svalt. Du kanske inte får upp kroppstemperaturen men det ökar definitivt endorfinerna i kroppen.

Älska varje linje, varje skavank och varje liten ojämn bröstvårta är värd att älska. När det kommer till utseendet på våra bröst så handlar det om genetik så det är bara att gilla läget.

När var det senast du shoppade med bara målet att hitta något fint till dina bröst? Nä tänkte väl det. Boka in en dag då du går ut och letar efter rikigt fina behåar till dina bröst.

 

Det här med att jämföra sina bröst med diverse modellers behag är bara dumt. Tänk på att dessa supertuttar har genomgått flera behandlingar i photoshop och ser inte ens i närheten ut som de gör i verkligheten.

Varför behandlar du dina tjejer som skräp när du tränar? Låter dem skumpa runt i någon urtvättad sportbehå som kanske var bra för tio år sedan. Investera i en sporttopp som ger bra stöd för dina bröst.

Till vissa plagg vill man ha en lite djupare urringning. Ett tips för att få en extra snygg look är att ta en borste och pudra mellan brösten i en v-form så blir det en snygg fejkad klyfta

Bjud dina bröst på sushi. Sushi är proppat med Omega 3-fetter vilket är bra om du vill minska risken för bröstcancer

Låt brösten andas. När du är hemma kan du gott låta dina behag få hänga fritt. Och varför inte skippa behån helt och hållet ibland? Gå ut på stan och låt dina älsklingar få fladdra fritt i vinden. Eller ja, så fritt det kan bli under en tröja