Hittade en artikel från Expressen där det står om en ny brittisk studie, som menar att en kvinna som bär svarta underkläder en stark och sensuell kvinna, medan den som bär rosa underkläder är allt annat än en ledargestalt.

Det är psykologen Donna Dawson som gett sig i kast med att analysera kvinnors psyke med hjälp av färgen på deras underkläder. Färgen visar även din personlighet i samspelet med det motsatta könet och hur du är i sängen.

Bland de tillfrågade brittiska kvinnorna köpte merparten, 72%, hudfärgade underkläder. Samma trend intygar varuhuset Debenhams, vars försäljning av hudfärgade underkläder ökat med 38% sedan föregående år. Kanske en trolig förklaring är att fler kvinnor väljer underkläder i Nude eftersom de inte lyser igenom kläderna på samma sätt som en svart eller vit BH, och att valet inte alls har att göra med personlighet?

Så här kopplade i alla fall studien ihop underklädesfärg med bärarens personlighet:

Nude/hudfärgad: En avslappnad kvinna som inte döljer något. Naturlig, öppen personlighet som står med båda fötterna på jorden.

Rött: En kvinna med passion som är energisk, driven och har många bollar i luften. Hon vet vad hon vill ha och är inte rädd för att kommunicera detta. I personligheten finns även drag av humörsvängningar och dramatik.

Rosa: Ingen ledargestalt, men väl en snäll och romantisk kvinna med behov av ömhet. Feminin, känslig och en god väninna.

Svart: En stark och sensuell kvinna, passionerad och charmig.

Vitt: En kvinna som är uppmärksam och öppen för förslag. Oskuldsfull trots det.

Nå, vad säger ni? Stämde det in på er?