Vi borde alla ha en stor bh-garderob, med ett urval av bhar för nästan varje tillfälle och klädstil. Jag tänkte tipsa om några måsten för att hjälpa dig att komma igång med din egen bh garderob.

Vi börjar med en klassisk bh med fullt täckande kupor som är ett måste för alla. Ibland behöver du ultimat stöd och komfort och en bra full kups bh är lösningen på detta. Många kvinnor får känsliga bröst under månatliga cykel och detta är den perfekta bhn för komfort och stöd.

T-shirt bh. Denna typ av bh är perfekt för sommarens toppar och klänningar, eller när du vill använda någon tajt överdel. En bra t-shirt behå ger dig ett riktigt jämnt utseende och hjälper dig även att hålla fomren, så att du känner dig trygg och snygg i åtsittande toppar och klänningar.

Multifunktion
Denna typ av bh ger dig chansen att ändra runt med dina axelbandband, eller ta bort dem helt, vilket är bra om du vill ha klännigar eller toppar som är axelbandslösa eller sk. halterneck. Dessa behåar ger dig chansen att bära axelbanden på många olika sätt så att du kan bära nästan vad som helst utan att förlora stödet.

Push Up
Ge dig själv lite ooomph med en push up-bh. Skapar en effekt av större byst genom att den pressar brösten inåt (och ofta även upp) underifrån. Perfekt när du vill ha lite extra lyft, t.ex när du ska ut och festa, iväg på en weekend eller liknande

Wonderbra eller Plunge Bra
En annan sexig stil för helger bort. Du bär inte det hela tiden, men en bra dwonderbra  ger dig chansen att bära lågt skurna toppar och klänningar. En wonderbra skapar den där underbara och sexig V-form.

Sport-bh
Du behöver inte idrotta för att använda en sport-bh. En bra sport-bh ger dig stöd när du  som bäst behöver det. Du kan cykla, gå ut med hunden eller om du bara behöver lite extra stöd när dina bröst känns känsliga, prova några och välj den mest bekväma.

Alla dessa stilar är bra för alla storlekar även för dig som har mer än D i kupstorlek.

Lycka till med att skapa din egen bh-garderob

910