Jag älskar kombinationen hallon och vit choklad, och dessa biskvier lämnar ingen besviken. Kanske något att bjuda mamma på på morsdag?
Receptet ger ca 20 st

Biskvibottnar
250 g mandelmassa
1,5 dl strösocker
2 äggvitor

Sätt ugnen på 180 grader. Riv mandelmassan och blanda samman ingredienserna till bottnarna. Spritsa ut 20 stycken rundlar på en plåt med bakplåtspapper. Grädda biskvibottnarna tills det är gyllene i cirka 13 minuter.

Hallonsmörkräm
Ta fram  alla ingredienser en stund innan du börjar, de skall vara rumstempererade.
1 dl hallon, använder du frysta hallon låt dem tina och rinna av ordentligt-
250 g osaltat smör eller margarin
2 tsk vaniljsocker
1,5 dl florsocker
1,5 tsk färsk citronsaft
200 g vit choklad till topping

Dela smöret i små kuber och blanda tillsammans med övriga ingredienser, hallon, vaniljsocker, florsocker och citronsaft. Använd elvisp för att få en så jämn smörkräm som möjligt.

Bred ut smörkrämen på dina biskvibottnar med en kniv. Ställ sedan in dem i kylskåpet för att stelna i ungefär 30 minuter.

Hacka den vita chokladen och smält den i vattenbad. Doppa tillsist biskvierna i den vita chokladen och låt stelna. Skaka försiktigt biskvin mellan fingrarna fram och tillbaka för att få en jämn och fin yta på chokladen.

I love the combination of raspberry and white chocolate, and these biscuits leaves no one disappointed. Maybe something to offer mother on Mother’s Day?

This recipe makes about 20 pieces

Macaroon bottoms
250 g almond paste
1.5 cups granulated sugar
2 egg whites

Preheat the oven to 180 degrees. Grate the almond paste and mix together the ingredients for the bottoms. Pipe out 20 pieces of circles on a baking sheet with parchment paper. Bake biskvibottnarna until it is golden in about 13 minutes.

Raspberry Buttercream
Take out all the ingredients a while before you start, they should be at room temperature.
1 cup raspberries, if you use frozen raspberries let them thaw and drain firmly
250g unsalted butter or margarine
2 teaspoon vanilla
1.5 cups powdered sugar
1.5 tsp fresh lemon juice
200 g white chocolate topping

Cut the butter into small cubes and mix with the other ingredients, raspberry, vanilla sugar, icing sugar and lemon juice. Use an electric mixer to obtain a smooth as possible buttercream.

Spread the butter cream on your biskvibottnar with a knife. Then set them in the refrigerator to harden for about 30 minutes.

Chop the white chocolate and melt it in a water bath. Dip them in the white chocolate and let harden. Gently shake bisquit between your fingers back and forth to get a smooth and even surface of the chocolate.