Den här pajen är mycket enkel att göra. Receptet är för 4 personer.

450 g fryst spenat, som man låter tina
1 stor platta fryst färdigkavlad mördeg, tinad
3 vitlöksklyftor, finhackade
150 g halloumi, riven
120 g feta, smulad
1 msk färsk oregano
2 ägg
ca 1/2 dl grädde
citronklyftor till servering

Sätt ugnen på 210 grader. Krama ur vätskan ur spenaten. Lägg mördegen på en bakplåt och fördela spenaten i mitten. Lämna ca 3 cm av degkanten tom. Strö vitlöken över spenaten och lägg på halloumin och fetan. Krydda med oregano, salt och peppar. Skär ett kort snitt i varje hörn av degen och vik sedan upp sidorna så att de bildar en hög kant runt fyllningen. Vispa äggen lätt med grädden och häll försiktigt äggblandningen över spenaten och osten. Gratinera i 30-40 minuter eller tills degen är gyllene och fyllningen har stelnat. Servera med citronklyftorna.

Till efterrätt gjorde jag Leilas Ginger gino, men istället för banan och hallon hade jag jordgubbar och persikor. det blev minst lika gott