Hallå bloggbabes.
Fredag igen, woho. Har fredagsstämningen infunnit sig? Jag hoppas ni har bättre väder än vad vi har här. Grått, kallt, blåsigt och regn. Kanske är det just därför som jag känner mig så taggad för en home alone fredag. En kopp te, lite rabarberpaj och så en riktigt läskig film i soffan, kan det vara nått? Måste i alla fall ta tag i de lite tråkiga bitarna. Och medans jag gör det så tänkte jag visa min goodiebag, in the making, till min mamma som kommer på besök imorgon.

 Jag har hittills fyllt den med lite magasin som jag vet att mamma gillar att läsa, och unnar sig alldeles för sällan, lite skönhetsprodukter från bl.a. Bodyshop.

Och det  doftljuset från Lagerhaus 
Nu ska jag bara fylla på med lite underkläder, sen tror jag att jag är rätt nöjd.
Brr, får nog gå och hämta raggisarna. Börjar bli lite väl ruggigt nu. 
Vad ska ni göra för kul ikväll?