Vardagslyx i en liten ask (låda) är nog bästa sättet att beskriva Glossybox. För ett par dagar sedan bestämde jag mig för att testa. Idag hämtade jag ut den lilla lådan, fast så liten är den inte. Den är större än vad jag hade förväntat mig. Jag har valt att testat den minsta, lådan till att börja med.

Mycket snyggt packat.

Innehållet lämnar ingen besviken. Här gömmer sig handkräm, schampo, balsam, body scrubb, lip balm och en eye cream. Självklart var jag tvungen att testa allting på en gång. Det fick bli dagens belöning efter träningspasset.

Schampo och balsam från Pureology; 100% veganskt, fuktgivande formula som ger extrem återfuktning och bevarar hårfärgen. Perfekt för mig.

Bodyscrub från Anatomicals, med en lyxig doft av melon, löddrar som en duschgel. Kornen kommer från malda valnötsskal och man blir riktigt babylen efteråt.

Handkräm från Cowshed, en mjukgörande handkräm med grapefruktolja och koriander. Försvinner snabbt in i huden så man slipper känna sig kladdig, och doftar precis lika gott som det låter.

Lip balm från Figs & Rouge, multifunktionell liten dosa som passar på t. ex. läppar och händer. Mycket fiffig att ha i handväskan. + för att den består av 100% naturliga ingredienser.

Sist men inte minst en trippelverkande ögonkräm från Balande Me. Om den hjälper trötta ögon att återfå sin lyster och minskar mörka ringar återstår att se.