Det är nästan som julafton varje gång en ny Glossybox trillar ner i brevlådan.

Månades tema är The Beauty of a Geisha

Vad var det då för kul i boxen?

En läcker showergel från Love & Toast. Innehåller aprikoskärneolja, sheasmör, aloe vera, kamomill och kaprifol. En ljuvlig doft som får en att längta till sommaren.

Sen har vi en mascara från Bareminerals – Flawless definition volumizing mascara. Mild, vårdande och parabenfri formula med 100% rena mineraler, antioxidanter och naturliga extrakt som jojoba, sheasmör och ängsört.

Vad mer? Ett nagellack från Nails Inc – ett av Englands mest omtalade och uppskattade nagellacksmärken, alla nagellack är döpta efter kända platser i London.

Lyxiga tvålar kan man ju aldrig få för många av. Denna kommer ifrån Beautybird – Luxurious exfoliating soap bar. En exfolierande tvål med bitar av persikostjärna som skonsamt skrubbar händerna lena och mjuka. Kokosnötsolja som mjukgör huden och med en härlig vaniljdoft. Kan avslöja att den luktar vaniljglass.

Ett munskölj från Brilliant smile – Whitening Evo mouthrinse. Denna ska vara effektiv mot ilningar, isningar, plack och karies. Perfekt då jag har ilningar. Den ska även effektivt lösa upp missförgningar och göra det lättare att borsta bort.

Vi sparar det bästa till sist, en Fazer Geisha Dark chokladkaka. Helgen är räddad

Kram